Extra maatregelen bij De Treffers – Achilles ’29

GROESBEEK – Zondag spelen De Treffers en Achilles ’29 tegen elkaar op sportpark Zuid in Groesbeek.


De Treffers en Achilles ’29 nemen het zondag tegen elkaar op. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Vanwege de grote belangstelling voor de wedstrijd van aanstaande zondag zullen er een aantal extra veiligheidsmaatregelen getroffen worden.

Beveiligers en stewards

Het sportpark zal – zoals gebruikelijk – vanaf 13.00 uur geopend zijn.In en rond het sportpark worden er zondag meer beveiligers en stewards ingezet dan gebruikelijk. Ook de politie zal aanwezig zijn. Vanwege de veiligheid worden zondag alle bezoekers extra gecontroleerd en gefouilleerd bij de entree van het sportpark.

Vuurwerk

Het afsteken van vuurwerk voor, tijdens en na de wedstrijd is verboden. Onder vuurwerk worden ook signaalmiddelen zoals rookpotten en fakkels begrepen. Er wordt actie ondernomen tegen bezoekers die vuurwerk en/of signaalmiddelen afsteken. Schade en boetes zullen worden verhaald op de daders.

Voorkomen

“Wij realiseren ons dat deze extra veiligheidsmaatregelen mogelijk als ongastvrij ervaren kunnen worden. Wij willen echter voorkomen dat wij geconfronteerd worden met o.a. boetes vanwege vuurwerk”, aldus De Treffers op de clubwebsite.

Bron: Clubwebsite De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.