Expositie Martine van Zwieten in Persingen

PERSINGEN – Op 24 en 25 februari is er in het Kerkje van Persingen een expositie van Martine van Zwieten.

Haar werk bestaat voornamelijk uit keramische objecten, maar u kunt tijdens de expositie ook enige schilderijen en bronzen van haar hand bekijken.

Vrije vormen

De keramische werken gaan over vorm en kleur, waarbij de voorkeur van Van Zwieten uitgaat gaat naar vrije vormen op allerlei gebied. Zowel abstracte als figuratieve vormen kunnen ontstaan. Hierbij volgt zij haar intuïtie van het moment. Technische mogelijkheden en een creatieve inbreng hierin vormen een grote uitdaging. “Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. De natuur in al zijn verschijningsvormen, en mijn directe omgeving”, legt Van Zwieten uit.

Schilderen

Schilderen doet zij graag met onderglazuur op de objecten. De objecten worden veelal gestookt op 1020 graden waarna de biscuitbrand mooi wit uit de oven komt. Uitermate geschikt om de huid met heldere kleuren te bewerken. U zult veel kleurrijk werk aantreffen in het mooie kerkje van Persingen op 24 en 25 februari.

Iedereen is van harte welkom. Meer werk en info kunt u vinden op www.martinevanzwieten.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.