Er even tussenuit: Boerenthee voor Mantelzorgers

GROESBEEK – Mantelzorgers hebben het vaak druk met allerlei extra zorgtaken. Veel mantelzorgers vinden het fijn om naast de zorgtaken even iets anders om handen te hebben.

Wat dacht u van er even tussen uit onder het mom van Boerenthee bij Meré Hoeve. Even er helemaal tussen in het buitengebied van onze mooie gemeente.

12 juli

Op donderdag 12 juli om 12.00 uur bent u als mantelzorger welkom om aan te sluiten. De Meré Hoeve is in Groesbeek aan de Lage Horst 10. U moet zich wel voor 7 juli even aanmelden; er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Kennismaken, ervaring uitwisselen

Door even met iets anders bezig te zijn, raakt uw hoofd even heerlijk leeg. Het kan ook een goede manier zijn om andere mantelzorgers te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Iets wat door heel veel mantelzorgers als prettig wordt ervaren. Het geeft niks als u nog niet eerder bent geweest. Voor iedereen is ooit de eerste keer. Voor mantelzorgers zijn er geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen, bijvoorbeeld over vervoer? U kunt contact opnemen met Forte Welzijn op werkdagen tussen 9.00 uur en 13.00 uur: 085-0406066 of per mail info@mantelzorgbergendal.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen