EP: Heinz van Benthum

EP: Heinz van Benthum is een Elektronicawinkel gelegen aan Molenweg 2 in Groesbeek.

Meer informatie over EP: Heinz van Benthum in Groesbeek

EP: Heinz van Benthum is een elektronica- en witgoedspecialist in de omgeving van Groesbeek, Beek-Ubbergen, Mook, Berg en Dal, Cuijk en Malden. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder wasmachines, drogers, koelkasten, tv's, laptops en tablets. Ze zijn ook gespecialiseerd in service en reparatie. Het assortiment omvat onder andere Sony en LG 4K OLED-tv's, een Dolby Atmos-soundbar van Denon en een Full HD LED-tv van Salora. Ze zijn ook een dealer van HEOS, Dyson, Miele en Solis. Voor vragen en reparaties kunnen klanten contact opnemen met het bedrijf via telefoon of e-mail. Het bedrijf biedt persoonlijk advies aan in de winkel en heeft openingstijden. Klanten kunnen zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat EP: Heinz van Benthum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EP: Heinz van Benthum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EP: Heinz van Benthum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EP: Heinz van Benthum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar EP: Heinz van Benthum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EP: Heinz van Benthum

Bezoekers bekeken ook