[Enquête] Haalbaarheidsonderzoek watertaxi Millingen gestart

MILLINGEN AAN DE RIJN – Een projectteam is gestart met het haalbaarheidsonderzoek naar een naar een watertaxi die tussen Arnhem/Nijmegen en Millingen aan de Rijn gaat varen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door studenten van de Hogeschool van Rotterdam.

Toeristisch

Het initiatief komt van Ron van Duin, docent op de TU in Delft en tevens lector Haven- en Stadslogistiek aan de Hogeschool Rotterdam. De geboren Rotterdammer is sinds enkele jaren woonachtig in Millingen aan de Rijn en is door zijn geboortestad bekend geworden met de watertaxi. Van Duin ziet onder meer kansen voor de toeristische sector. De taxi kan bijvoorbeeld worden ingezet voor bedrijfsuitjes en op verschillende interessante locaties stoppen.

Enquête

Twee maanden geleden werd het idee van de watertaxi geopperd tijdens een bijeenkomst in Millingen aan de Rijn, georganiseerd door CDA Berg en Dal. Toen werd ook het haalbaarheidsonderzoek aangekondigd. Dat is inmiddels begonnen en daarvoor is een enquête uitgezet. Klik op de link hieronder om naar de enquête te gaan:

Enquête/marktonderzoek watertaxi Arnhem/Nijmegen/Millingen.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.