Vacature: Elektrotechnisch Compliance Ingenieur / Electrical Compliance Engineer

Aan het werk in Nijmegen,  Gelderland als certificering, certification?

In de categorie Techniek is een vacature vrijgekomen voor de functie van Elektrotechnisch Compliance Ingenieur / Electrical Compliance Engineer. Je werkt hier in de Techniek branche.

Je kunt per 10-06-2024 beginnen en de einddatum is op 09-08-2024. Je kunt aan de slag met een Vast contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben 1 mensen gereageerd op de vacature Elektrotechnisch Compliance Ingenieur / Electrical Compliance Engineer.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Elektrotechnisch Compliance Ingenieur / Electrical Compliance Engineer. 

Eisen vacature Elektrotechnisch Compliance Ingenieur / Electrical Compliance Engineer

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens HBO  zijn. De functie is voor minimaal 36 uren in de week met een maximale werkweek van 40  uren.

In het kort over deze vacature in Nijmegen:


Salaris indicatie
Minimaal 4800- 6200

Werkperiode
10-06-2024 -09-08-2024

Werkuren
36-40

Locatie
Nijmegen,Gelderland

Opleidingsniveau
HBO

Contracttype
 Vast

Branche
 Techniek

Functietitel
Elektrotechnisch Ingenieur

Direct solliciteren
https://dlrs.info/HBApbh3

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Trymax Semiconductor Equipment B.V. door naar het volgende email adres hr@trymax-semiconductor.com ter name van Emma te mailen. Bellen is ook mogelijk via 243500809. Vraag daarbij naar Emma Lalesse.

Zelf je vacature uitzetten via deGroesbeekgids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Elektrotechnisch Compliance Ingenieur / Electrical Compliance Engineer

Lijkt de vacature Elektrotechnisch Compliance Ingenieur / Electrical Compliance Engineer in Nijmegen iets voor jou? Dan kan je direct solliciteren. De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_title] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potenti√ęle werkgever Trymax Semiconductor Equipment B.V.. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Elektrotechnisch Compliance Ingenieur / Electrical Compliance Engineer eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Denk na over vragen die je misschien kunt krijgen tijdens je sollicitatie. Wat zijn vragen die een werkgever kan stellen bij een sollicitatie voor Elektrotechnisch Compliance Ingenieur / Electrical Compliance Engineer en wat is een goed antwoord op een dergelijke vraag?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

 

Niet de vacature die je zoekt? Bekijk ook onze andere vacatures in Groesbeek.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

deGroesbeekGids Redactie
deGroesbeekGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deGroesbeekgids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Vacatures groesbeek
  2. Elektrotechnisch Compliance Ingenieur / Electrical Compliance Engineer Trymax Semiconductor Equipment B.V. 10-06-2024

Meer vacatures in Groesbeek