Eerste MIENTHUUS.de netwerkbijeenkomst

LEUTH E.O – Graag wil Forte Welzijn inwoners uit de omgeving van Leuth, Groesbeek-De Horst, Millingen aan de Rijn, Kranenburg (DE) en Zyfflich (DE) uitnodigen voor de eerste MIENTHUUS.de netwerkbijeenkomst op vrijdag 13 april in de Thornsche Molen in Persingen.

Het thema van de middag is: “Wij samen aan de grens”.

Dicht bij elkaar

Wij leven zo dicht bij elkaar! Nederlanders en Duitsers. Bijna dagelijks hebben wij contact met mensen over de grens. Maar, wat is precies jouw verhaal met de grens, jouw grensgeschiedenis? En: Wat vind je zelf leuk bij de buren? Wat delen wij Nederlanders en Duitsers al met elkaar? Waar kunnen wij elkaar versterken? Waar zijn de verschillen?

Meer grenscontacten?

En ook: willen wij meer grenscontacten? En dan onze gemeenschappelijke geschiedenis: Waar staan wij nu? Luisteren wij goed naar elkaar’s verhalen? Zijn er dingen, die wij de andere mens over de grens graag willen vragen of laten weten?

Bijeenkomst met een open karakter

Vele vragen, veel ruimte voor uitwisseling (voor ieder in zijn eigen taal!), dat wensen wij (het Team van Forte Welzijn en van MIENTHUUS.de) voor deze eerste netwerkbijeenkomst met een “open” karakter.

Info

Wanneer:  Vrijdag 13 april 2018
Tijd: 14.30 uur tot uiterlijk 16.00 uur
Waar: Thornsche Molen, Persingen
Aanmelden bij: Rene Verheijen: rene.verheijen@fortewelzijn.nl of bij Iris Haarland: iris.haarland@mienthuus.de

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen