Eerbetoon aan Wim Liebers

GROESBEEK – Zaterdag 7 april zal Fanclub The Moonlights samen met The Moonlights, Joop Scholten, Johnny Meijers & Bert Krebbers, Alt van Huus, De Teddy Boys, Alfred Arts en Henny Weijmans een eerbetoon brengen aan Wim Liebers.


Foto en rechten: Piet Spanjers.

Liebers was de grondlegger van The Sunstreams & Summersound en overleed in 2016.

Goude oude tijd

Allemaal samen willen de initiatiefnemers nog éénmaal terug naar die goede oude tijd van toen. Liebers is de vader van Angelien, één van de bandleden van het welbekende duo The Moonlights uit Groesbeek. Angelien heeft samen met Sas Pouwels en de Fanclub The Moonlights het voor elkaar gekregen om deze avond te gaan vervullen met wat ze inmiddels muzikale vrienden durven te noemen.

Kaarten

De aanvang van deze avond is 20.00 uur en vanaf 19.15 uur zal de zaal bij De Hoeve in Groesbeek geopend zijn. Leden van Fanclub The Moonlights hebben gratis entree en aan de kassa kunnen kaarten gekocht worden. Een deel van de opbrengst van deze avond zal ten goede komen aan twee goede doelen: de Hartstichting en de Kankerbestrijding.

Iedereen is van harte welkom op deze bijzondere avond en Fanclub The Moonlights en The Moonlights & Friends hopen er een onvergetelijke maar vooral waardevolle en respectvolle avond van te maken.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen