Een Social Sofa in park ’t Groeske

GROESBEEK – Vrijwilligers zullen de komende periode een mooie ontmoetingsplek in park ’t Groeske gaan maken.


Foto van een eerder project bij ’t Groeske.

Dat gebeurt middels een gemozaiëkte bank.

Informatieavond

Er volgt op 26 februari eerst een informatieavond. Wil je graag mee mozaïeken aan de bank? Op de informatieavond wordt alles uitgelegd. We nodigen iedereen uit in voorzieningenhart Op de Heuvel aan de Ericastraat 39 in Groesbeek. Daar staat de Social Sofa, het ontwerp is opgetekend en de kleuren zijn uitgezocht! Die mag je komen bewonderen en er kunnen vragen gesteld worden. Vanaf 19.30 tot 20.30 uur bent u van harte welkom!

Mozaïeken

Vanaf maandag 5 maart 2018 gaan de vrijwilligers mozaïeken. Dat gebeurt op de maandagavond (19:00 uur tot 21:00 uur), dinsdagavond (19:00 uur tot 21:00 uur), woensdagochtend (09:30 uur tot 11:30 uur) en vrijdagmiddag (14:00 uur tot 16:00 uur) in het voorzieningenhart. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Heidi de Vos via devos.mozaiekenmeer@gmail.com of Annet Jacob via mozaiekatelier@hotmail.com.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.