Gemeente Berg en Dal– aanvraag omgevingsvergunning - Bredeweg 2 Groesbeek

DeGroesbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Berg en Dal– aanvraag omgevingsvergunning - Bredeweg 2 Groesbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Dit is een herstelpublicatie. Om een onbekende reden is de kennisgeving van ontvangst van deze aanvraag niet, of niet juist, gepubliceerd in het Gemeenteblad. Met deze publicatie herstellen wij deze fout. Bij besluit van 8 mei 2024 is de beslistermijn in deze aanvraagprocedure verlengd.   Burgemeester en wethouders van de gemeente Berg en Dal maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning, waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is, hebben ontvangen:   Locatie : Bredeweg 2 Groesbeek Omschrijving : kruimelafwijking tijdelijk afwijkend gebruik van gronden en bouwwerken Datum ontvangst :28 december 2023 Zaaknummer ODRN : W.Z24.100064.01 Mogelijkheid tot inzien De aanvraag kan op verzoek worden ingezien. Wilt u meer weten? Bel de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer (024) 751 77 00.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deGroesbeekgids.nl op 14-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGroesbeekgids.nl
Redactie deGroesbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Groesbeek
  2. e3c206ac765dac72f824438e1592990f

Gerelateerde berichten