Duurzaamheidslening Berg en Dal groot succes

GEMEENTE BERG EN DAL – De gemeente Berg en Dal stelt sinds kort de duurzaamheidslening beschikbaar.

€ 400.000,- van de € 500.000 toegekend

Er is in totaal € 500.000 beschikbaar, maar inmiddels is er al ruim € 400.000 toegekend. 17 leningen zijn al toegekend door de Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVN). Volgens een woordvoerder van de gemeente Berg en Dal zijn er nog eens 47 in behandeling: 32 bij SVN en 15 bij de gemeente.

Op is op!

De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Op is op! Wethouder Erik Weijers heeft vorig jaar al laten weten dat het budget mogelijk wordt verhoogd wanneer het huidige budget niet toereikend blijkt. De raad moet daar dan een besluit over nemen.

Waarvoor is de duurzaamheidslening?

Wilt u uw huis isoleren, zonnepanelen aanschaffen of meedoen met de postcoderoos van Energierijck (zie www.energierijck.nl) maar heeft u geen geld daarvoor? Er is nog wat geld van de duurzaamheidslening beschikbaar. U kunt tegen een lage rente een bedrag tussen de € 2.500 en € 25.000 lenen. De lening moet u maandelijks terugbetalen maar u profiteert meteen van lagere energielasten.

Meer informatie

Wilt u weten welke duurzaamheidsmaatregelen in aanmerking komen voor de Duurzaamheidslening? Kijk dan hier. U kunt ook contact opnemen met Barry de Vries via b.devries@bergendal.nl of bel 14024.

Let op: de gemeente Berg en Dal werkt niet samen met geselecteerde bedrijven. U mag zelf kiezen met welk bedrijf u in zee gaat.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl / gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.