Duivelsberg Vertelfestival 2018

BERG EN DAL – In het Vaderdagweekend (16 en 17 juni) wordt op de Duivelsberg het Vertelfestival gehouden.

Het is de lustrumeditie van dit festival.

50 verhalen

Verschillende vertellers vertellen in één weekend ruim 50 verhalen voor jong en oud. Het thema dit jaar is ‘Grenzen…’, waarmee het Vertelfestival aansluit op het Erfgoedfestival Gelderland.

Twee vertellocaties met caféterras

De verhalen zijn op zaterdag 16 juni van 13.00 uur tot 18.00 uur en op zondag 17 juni van 12.00 uur tot 18.00 uur te horen. Er zijn twee vertellocaties: één voor verhalen van alle leeftijden en één voor de verhalen voor 10-plus. In het weiland bij de Duivelsberg zijn tenten neergezet waar de verhalen verteld zullen worden. Voor de gelegenheid is daar een gezellig caféterras bij gemaakt.

Midzomernachtvertellingen

Zaterdagavond (van 20.00 uur tot 23.00 uur) vinden wederom de Midzomernachtvertellingen plaats. Prachtige verhalen tot het donker wordt. Speciaal hiervoor zijn nieuwe spannende verhalen geschreven, bij uitstek geschikt voor volwassenen.

Verhalen-route

Nieuw dit jaar is de verhalen-route. Op de wandeling door het natuurgebied komt u daadwerkelijk langs de grens en u passeert een aantal locaties waar een kort verhaal verteld wordt. De route start om 14.00 uur en 15.00 uur en de deelname is gemaximeerd. U kunt uw deelname opgeven op info@duivelsbergvertelfestival.nl

Meer info over dit evenement staat op www.duivelsbergvertelfestival.nl en op Facebook.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen