“Dorpsplein” over geluk

GROESBEEK – Zondag 3 juni is hoogleraar filosofie aan de Radboud Universiteit , prof. dr. Hans Thijssen , te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

Geluk is volgens hem een vaag begrip en lijkt alleen geschikt voor particulier gebruik.

Dat is een gemiste kans. Gelukswetenschap biedt volgens hem voldoende aanknopingspunten om bij te dragen aan een gelukkig leven van burgers. Geluk verdient meer aandacht. In de lokale politiek – dus ook die van Berg en Dal – wordt kennis over geluk onvoldoende benut. Presentator John Peters praat met zijn gast over het geluk(sgevoel) van de burger in relatie tot de politiek, economie, de sociale relaties. Geluk is in ieder geval niet te koop. Ook niet in Groesbeek en omgeving?

Luister zondag naar het Dorpsplein van 13.00 uur tot 14.00 uur (herhaling woensdag 6 juni om 20.00 uur en verder vier weken via uitzending gemist).

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.