Dierenkliniek Bakker

Dierenkliniek Bakker is een Dierenarts gelegen aan Botsestraat 31 in Kekerdom.

Meer informatie over Dierenkliniek Bakker in Kekerdom

Dierenkliniek Bakker in Nijmegen en Ooijpolder is telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken, behalve op woensdag- en donderdagmiddag. Medicijnen en diergeneeskundige middelen kunnen worden afgehaald in Nijmegen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag op specifieke tijden. In Kekerdom kunnen medicijnen worden afgehaald na telefonische afspraak. Voor vragen buiten deze tijden kan er een e-mail worden gestuurd naar info@dierenkliniekbakker.nl. Voor spoedgevallen buiten de openingstijden wordt aangeraden om contact op te nemen met dierenkliniek Evidensia in Arnhem. Huisbezoeken worden momenteel niet uitgevoerd vanwege de coronamaatregelen. Tijdens vakanties kunnen spoedgevallen buiten openingstijden worden gemeld bij dierenkliniek Evidensia in Arnhem.

Wil je weten wat Dierenkliniek Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dierenkliniek Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dierenkliniek Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dierenkliniek Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Dierenkliniek Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dierenkliniek Bakker

Bezoekers bekeken ook