Derde Duits-Nederlandse “Singer Songwriter Contest”

KLEVE (DE)/ZYFFLICH (DE) – Op 13 april start de derde Duits-Nederlandse Singer-Songwriter- wedstrijd in Culucu in Kleve-Rindern.

Culucu en het team van “Festival in Zyfflich” (bekend van Woodstock en Blues) zoeken opnieuw de beste singer-songwriters in de Euregio. Onder het motto “Je schrijft, je speelt, je zingt je lied” kunnen musici zich aanmelden voor de wedstrijd.

Podium bieden

Voor startende muzikanten is deze wedstrijd een uitgelezen kans om zich aan een breed publiek te presenteren. Organisator Georg Gartz uit Culucu: “We willen artiesten een podium bieden om hun muzikale vaardigheden te bewijzen”.

Kans

Er worden maximaal acht kandidaten uitgenodigd, waaruit uiteindelijk twee winnaars worden bepaald. Jeannette van Olst, voorzitter van Festival in Zyfflich legt uit waarom: “We willen, naast het oordeel van de vier leden van de jury, ook de stemming in het publiek vastleggen. De winnaars krijgen de kans om een volledige avond in Culucu op te treden, of (voor ruim duizend bezoekers) op het podium op het festival in Zyfflich op 1 of 2 juni.”.

Deelname

Om zover te komen, heeft elke deelnemer de kans om in 10 tot 15 minuten zijn of haar liedjes uit te voeren, inclusief ten minste twee zelfgeschreven. Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op www.festivalinzyfflich.de. Aanvragen voor deelname zijn tot 19 maart welkom via ssc@festivalinzyfflich.de.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen