Den Zuuten Ienval huldigt jubilarissen

GROESBEEK – Afgelopen maandagavond heeft toneelvereniging Den Zuuten Ienval uit Groesbeek enkele jubilarissen gehuldigd.

12,5 en 40 jaar lid

Wiljan Kaal (12,5 jaar lid) en Nol de Bruin (40 jaar lid) zijn door Katy Groning in het zonnetje gezet. Beide jubilarissen van de toneelvereniging ontvingen een prachtige oorkonde. Daarnaast ontving Nol de gouden jubileumspeld voor alle inzet voor Den Zuuten Ienval.

Den Zuuten Ienval

Elk jaar speelt de vereniging leuke voorstellingen voor jong en oud. De volwassenengroep richt zich veelal op komische toneelstukken en maakt daarbij dankbaar gebruik van het Groesbeeks dialect. De jeugdtoneelgroep werkt met audities. Elk jaar staat een twintigtal jongeren op het podium tijdens mooie sprookjesachtige avonturen voor jong en oud.

[nggallery id=926]

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.