De Zuidmolen

De Zuidmolen is een Winkel gelegen aan Herwendaalseweg 1 in Groesbeek.

Meer informatie over De Zuidmolen in Groesbeek

De Zuidmolen is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in bakproducten voor particulieren en kleine bedrijven. Sinds 2000 is de molen eigendom van Stichting De Zuidmolen, bestuurd door achterkleinkinderen van Jacobus Jochijms. Het assortiment in de molenwinkel is uitgebreid en bijna alle producten kunnen besteld worden via de webwinkel. De openingstijden van de winkel zijn op woensdag van 13.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 13.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur, en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. Het adres van De Zuidmolen is Herwendaalseweg 1, 6562 AG Groesbeek. De Zuidmolen respecteert de privacy van haar gebruikers en zal persoonlijke informatie vertrouwelijk behandelen. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken met toestemming en niet verkopen aan derden.

Wil je weten wat De Zuidmolen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zuidmolen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zuidmolen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zuidmolen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar De Zuidmolen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zuidmolen

Bezoekers bekeken ook