De Waard van Kekerdom

De Waard van Kekerdom is een Eetcafé gelegen aan Weverstraat 94 in Kekerdom.

Meer informatie over De Waard van Kekerdom in Kekerdom

In de tekst wordt informatie gegeven over verschillende evenementen en activiteiten die plaatsvinden bij de Waard van Kekerdom. Zo wordt er op 17 september een klassiek concert georganiseerd met muziek uit Parijs en Sevilla, is er op 1 oktober een blues sessie, op 7 oktober treedt de band Phoenix Alive op, op 8 oktober is er een Indische middag met zang, op 13 oktober is er een Ecstatic Dance evenement met een cacao ceremonie, op 11 november is er een Tom Waits podium avond en elke zondagochtend is er 5ritmes dansen. Daarnaast wordt er ook informatie gegeven over de mogelijkheden voor overnachtingen, het terras en de tuin, lunch en diner, en verschillende andere activiteiten zoals dansavonden, live muziek, exposities en workshops. De contactgegevens van de Waard van Kekerdom worden ook vermeld.

Wil je weten wat De Waard van Kekerdom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Waard van Kekerdom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Waard van Kekerdom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Waard van Kekerdom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar De Waard van Kekerdom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Waard van Kekerdom

Bezoekers bekeken ook