De Treffers zoekt vrijwilligers

GROESBEEK – Voetbalvereniging De Treffers is al bijna 100 jaar een bruisende vereniging.


Sportpark Zuid, thuishaven van De Treffers. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Evenementen

De club speelt op het hoogste amateurniveau, maar is ook een echte breedtesport vereniging. Elke dag is er wel wat te doen op sportpark Zuid: trainingen, wedstrijden, maar er worden ook allerlei evenementen georganiseerd voor leden en businessclub-leden.

Belang van vrijwilligers

Het voortbestaan van een amateurvereniging staat of valt bij de inzet van zijn vrijwilligers. Sommigen zie je op of langs het veld. Veel andere vrijwilligers zijn veel minder zichtbaar. De wedstrijdsecretarissen, de mensen van het onderhoud, van communicatie en ga zo maar door.

Financien, PR, omroepers etc.

De Treffers is per direct op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers. Ben je lid en wil je een bijdrage leveren? Of voetbalt je kind bij de vereniging en wil je iets voor de club doen? Dan ben je van harte welkom en dat geldt ook overigens ook voor niet leden. “We zoeken talenten op verschillende terreinen zoals secretariaat, financiën, PR & communicatie, omroepers, operations en commercie”, laat de club weten.

Interesse?

Ben je “hands on” en heb je zin om een steentje bij te dragen? Kijk dan voor een volledig overzicht op de site van de Treffers of neem contact op met secretaris@detreffers.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl en De Treffers


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen