[Foto’s/Video] De Treffers wint met ruime cijfers van Achilles ’29

GROESBEEK – De derby tussen De Treffers en Achilles ’29 is zondag met klinkende cijfers door De Treffers gewonnen: 5-2.


Video: Walter Vink.

Voor Achilles ’29 was het de tiende nederlaag op rij.

Goede start De Treffers

De thuisploeg kende een flitsende start. Al binnen tien minuten stond er een 2-0 stand op het bord. Doelpuntenmakers waren Boy van de Beek (3′, pen.) en Niek Versteegen (10′). Extra pijnlijk voor Achilles ’29, want beide spelers kwamen deze winter over van de Heikant.

Aansluiting

Het duurde niet lang voordat de gasten iets terug deden. Ze kregen daarbij wel wat hulp van de defensie van De Treffers. Aleksandar Jankovic maakte in de 17e minuut dankbaar gebruik van een fout van Eef van Riel: 2-1.

Mooie lob

Door een prachtige lob van Kevin Schmidt kwam Achilles ’29 na 40 minuten op 2-2. De Treffers ging echter met een voorsprong de rust in: Van de Beek benutte na 43 minuten zijn tweede strafschop van de middag.

Nekslag

Na rust vielen er opnieuw twee snelle doelpunten aan de zijde van De Treffers. Opnieuw waren het Versteegen en Van de Beek die scoorden. Laatstgenoemde had daarmee de hattrick tegen zijn oude ploeg te pakken.

Paal

Het was de definitieve nekslag voor Achilles ’29, die verder weinig meer in te brengen had. De Treffers had nog kunnen uitlopen naar een grotere score, maar de paal stond een doelpunt in de weg.

De Treffers kan drie belangrijke punten bijschrijven en heeft weer wat meer lucht. Achilles ’29 zit verder in de degradatiezorgen.

[nggallery id=969]
Foto’s met dank aan Jan Peters!

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.