[Foto’s] De Treffers pakt punt tegen Koninklijke HFC

GROESBEEK – De Treffers heeft zondagmiddag één punt overgehouden aan het duel met Koninklijke HFC.


Er werd zondag niet gescoord op sportpark Zuid in Groesbeek. Foto en rechten: Jan Peters.

Afgekeurd

In een gelijkopgaande eerste helft waren er niet echt veel kansen te noteren. Koninklijke HFC zocht de aanval en leek na 18 minuten te scoren, maar een doelpunt van Kevin Sterling werd afgekeurd vanwege buitenspel. Met de brilstand op het bord gingen de teams rusten.

Kansen na rust, geen doelpunten

Vlak na rust kreeg De Treffers een goede mogelijkheid om de score te openen, maar Koninklijke HFC-doelman Tom Boks voorkwam een doelpunt. Na één uur spelen wist de thuisploeg niet te profiteren van een fout in de defensie van Koninklijke HFC. De gasten gingen vervolgens op zoek naar het doelpunt en De Treffers probeerde het in de tegenaanval. Doelpunten vielen er ook in de slotfase niet meer, waardoor de wedstrijd eindigde zoals die begon: een 0-0 stand.

Kelder van de Tweede Divisie

De Treffers zit nog steeds in de gevarenzone en heeft 25 punten uit 23 duels. Concurrenten AFC, De Dijk en TEC hebben respectievelijk 23 en 21 punten, maar ook één tot twee duels meer gespeeld.

[nggallery id=973]
Foto’s met dank aan Jan Peters.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.