[Foto’s] De Treffers pakt punt tegen Koninklijke HFC

GROESBEEK – De Treffers heeft zondagmiddag één punt overgehouden aan het duel met Koninklijke HFC.

Er werd zondag niet gescoord op sportpark Zuid in Groesbeek. Foto en rechten: Jan Peters.

Afgekeurd

In een gelijkopgaande eerste helft waren er niet echt veel kansen te noteren. Koninklijke HFC zocht de aanval en leek na 18 minuten te scoren, maar een doelpunt van Kevin Sterling werd afgekeurd vanwege buitenspel. Met de brilstand op het bord gingen de teams rusten.

Kansen na rust, geen doelpunten

Vlak na rust kreeg De Treffers een goede mogelijkheid om de score te openen, maar Koninklijke HFC-doelman Tom Boks voorkwam een doelpunt. Na één uur spelen wist de thuisploeg niet te profiteren van een fout in de defensie van Koninklijke HFC. De gasten gingen vervolgens op zoek naar het doelpunt en De Treffers probeerde het in de tegenaanval. Doelpunten vielen er ook in de slotfase niet meer, waardoor de wedstrijd eindigde zoals die begon: een 0-0 stand.