de lingeriewinkel

de lingeriewinkel is een Lingeriewinkel gelegen aan Dorpsstraat 26 in Groesbeek.

Meer informatie over de lingeriewinkel in Groesbeek

De Lingeriewinkel Groesbeek is een lingerie speciaalzaak met een mooi assortiment aan lingerie en ondermode. Ze bieden persoonlijk advies bij het zoeken van de juiste lingerie voor iedere gelegenheid en helpen bij het bepalen van de juiste maat en pasvorm. Ook kunnen klanten rustig passen in de ruime paskamers. Daarnaast geven ze tips en advies over onderhoud en hebben ze een nieuwsbrief om klanten op de hoogte te houden van acties en nieuwtjes. De winkel is gespecialiseerd in lingerie, ondermode en badmode voor dames en heren, en biedt een overzicht van merken op hun website. Ze nodigen klanten uit om vrijblijvend langs te komen om de mogelijkheden te ontdekken en nieuwe ideeën op te doen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, met op vrijdagavond op afspraak en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Ze zijn gesloten op zondag en maandag.

Wil je weten wat de lingeriewinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de lingeriewinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de lingeriewinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de lingeriewinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar de lingeriewinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de lingeriewinkel

Bezoekers bekeken ook