De Hoge Hof

De Hoge Hof is een Kampeerboerderij gelegen aan Derdebaan 14 in Groesbeek.

Meer informatie over De Hoge Hof in Groesbeek

Minicamping de Hoge Hof is gelegen in het hart van het Rijk van Nijmegen en biedt prachtige uitzichten over het heuvellandschap rond Groesbeek. De camping staat bekend om zijn rust en gezelligheid. In de omgeving zijn er vele wandel- en fietsroutes te vinden, evenals diverse musea zoals het Vrijheidsmuseum, Afrika Museum en Orientalis museum. Daarnaast bevindt de grootste golfbaan van Nederland zich op slechts 300 meter afstand van de camping. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van de camping.

Wil je weten wat De Hoge Hof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hoge Hof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hoge Hof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hoge Hof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar De Hoge Hof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hoge Hof

Bezoekers bekeken ook