De Duivelsberg - Pannenkoeken Restaurant

De Duivelsberg - Pannenkoeken Restaurant is een Crêperie gelegen aan Duivelsberg 1 in Berg en Dal.

Meer informatie over De Duivelsberg - Pannenkoeken Restaurant in Berg en Dal

Bij De Duivelsberg ben je welkom voor een bijbaantje in de zomer of een fulltime baan in de horeca. Ze bieden verschillende mogelijkheden zoals afhalen, cadeaukaarten, arrangementen, wandelen en genieten in de huiskamer of buitenbar. De locatie is Duivelsberg 1, 6572 BE Berg en Dal en je kunt contact opnemen via 024-684 1439 of info@duivelsberg.nl. De openingstijden zijn van dinsdag tot zondag van 11-20 uur en maandag is hun rustdag.

Wil je weten wat De Duivelsberg - Pannenkoeken Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Duivelsberg - Pannenkoeken Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Duivelsberg - Pannenkoeken Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Duivelsberg - Pannenkoeken Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar De Duivelsberg - Pannenkoeken Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. De Duivelsberg – Pannenkoeken Restaurant

Bezoekers bekeken ook