De Duffelt

De Duffelt is een Stadion gelegen aan Gengske 10 in Millingen aan de Rijn.

Meer informatie over De Duffelt in Millingen aan de Rijn

De tekst gaat over de heemkundekring deDuffelt, een vereniging die de geschiedenis en verhalen van het Duits-Nederlandse cultuur- en natuurlandschap "de Duffelt" behandelt. Ze bestaan al meer dan 40 jaar en richten zich op het gebied tussen de Rijn/Waal en het Nederrijkse woud, van Nijmegen tot Kleef. De vereniging is opgericht om de kennis en liefde voor de geschiedenis van dit gebied te bevorderen. Ze organiseren verschillende activiteiten zoals excursies, lezingen en tentoonstellingen. Op dit moment zijn ze op zoek naar nieuwe leden die willen helpen bij de activiteiten. Mensen kunnen contact opnemen via info@duffelt.de. Daarnaast is er de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief en lid te worden van de vereniging.

Wil je weten wat De Duffelt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Duffelt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Duffelt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Duffelt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar De Duffelt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Duffelt

Bezoekers bekeken ook