Dans-, meezing- en mediumavonden in De Mallemolen

GROESBEEK – Op de laatste twee vrijdagen in mei en de eerste vrijdag in juni zijn er activiteiten in De Mallemolen in Groesbeek.

Het betreft een dansavond, een meezingavond en een mediumavond.

Dansavond met Aldorum

Op vrijdag 18 mei 2018 vindt er weer een gezellige dansavond plaats in De Mallemolen aan de Kloosterstraat. De muziek wordt zoals altijd verzorgt door het Groesbeekse orkest Aldörum. Ouderwetse dansavond op muziek van vroeger en nu. De avond begint om 20.00 uur. De entree bedraagt € 5,00 euro en natuurlijk ontbreken de warme hapjes niet. Iedereen is van harte welkom.

Meezingavond in De Mallemolen

Vrijdag 25 mei organiseert cultureel centrum De Mallemolen een meezingavond in het theatercafé. Onder leiding van Hemmie Hermsen komen Nederlandse, Duitse en Groesbeekse liederen voorbij. Meezingen in een ongedwongen sfeer. Leden van div. koren zijn ook weer aanwezig. Tussendoor worden gratis hapjes geserveerd. Aanvang 20.00 uur tot 22.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd en de toegang is gratis.

Medium avond in De Mallemolen

Vrijdag 1 juni wordt er een mediumavond georganiseerd in De Mallemolen. Deze avond staat onder leiding van Harald en Margot. Harald is journalist en daarnaast een bekend spiritueel werker in Amsterdam. Hij werkt met energie die vanuit zijn handen vanzelf naar de plekken in het lichaam worden getrokken, waar healing nodig is. Terwijl hij dit doet krijgt hij soms beelden door die belangrijk zijn voor de cliënt. Deze beelden zijn vaak een aanvulling op wat Margot op dat moment door krijgt. Margot is vanaf jongs af aan paragnost. In allerlei vormen krijgt ze boodschappen en inzichten door vanuit de spirituele wereld. Haar praktijk bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar. Ze is bekend binnen de televisiewereld en lost samen met de recherche zaken op.

Boodschappen vanuit de spirituele wereld
Tijdens de mediumavond geeft Harald in de zaal korte healingen aan mensen die het nodig hebben en er voor open staan om dit te ontvangen. Margot geeft u boodschappen door vanuit de spirituele wereld. Deze boodschappen worden vanaf een foto gelezen van uw dierbare die overleden is. Foto’s mogen worden meegebracht en op een tafel gelegd. Soms komen er ook spontane boodschappen door zonder de foto. Deze avonden blijken telkens weer opnieuw mooie opzienbarende avonden te zijn. Die in velerlei opzicht inzichten, genezing en troost kunnen bieden.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op onze mediumavond. De avond begint om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de receptie, de toegangsprijs bedraagt € 7,50.

Meer informatie over de drie activiteiten vind je op www.mallemolengroesbeek.nl.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen