Cursussen “Koken voor mannen” (60+) gaan van start

GROESBEEK/LEUTH – Er worden weer enkele leuke en leerzame kook-cursussen in Leuth en Groesbeek opgestart voor mannen van rondom de 60 jaar.


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Iedere cursus betreft 10 bijeenkomsten.

Zelfredzaamheid

Dit zijn gezellige ontmoetingen die in het teken van zelfredzaamheid staan door zelf te leren koken. Want lekker en gezond leren koken is ook gewoon leuk! De cursus wordt door een ervaren hobby-kok gegeven. Deze cursussen beslaan 2x 5 bijeenkomsten, en vindt 4-wekelijks plaats. Het project “Gezond in Berg en Dal” verstrekt subsidie voor deze cursussen, deelnemers betalen slechts de kosten van de etensboodschappen.

Groesbeek

De cursus in Groesbeek start op dinsdag 20 maart van 17.30 tot 21.00 uur en wordt gehouden bij Op de Heuvel aan de Ericastraat 39. Onder leiding van een kok wordt er in een kleine groep gezamenlijk gekookt, waarbij rekening wordt gehouden met de al dan niet aanwezige kook-ervaring van deze nieuwe groep mannen: 1x per 4 weken. Heeft u interesse? Meld u aan! Kook-ervaring is zeker niet noodzakelijk. Opgeven voor deze kookcursus kan bij Marjon.Galdermans@fortewelzijn.nl of 06-21213224.

Leuth: hobbykok gevraagd

In Leuth gaat er weer een derde serie van start voor mannen 60+. Daar zoeken we weer deelnemers voor uit Leuth én omgeving. Het is 1 x per 2 weken op de maandagavond vanaf 17.00 uur. Starten in april. Gewerkt wordt vanuit het Kulturhus aan de Reusensestraat te Leuth. Er wordt rekening gehouden met de al dan niet aanwezige kook-ervaring van deze nieuwe groep mannen.

Kok gezocht voor Leuth
Na 2 succesvolle groepen zoeken we een hobby-kok voor een 3e serie. Daarvoor zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren hobby-kok uit Leuth en omgeving: iemand die het kook-enthousiasme en kook-kennis over kan brengen in een ontspannen sfeer met maximaal 6 andere mannen. Het is erg leuk vrijwilligerswerk en in onderling overleg kunnen de datums voor de maandagavonden (17-00 – 20.00 uur) afgesproken gaan worden.

Wilt u meer inlichtingen: mail of bel Rene Verheijen (Sociaal Team Kekerdom, Leuth en Millingen): rene.verheijen@fortewelzijn.nl, of 06-49881095.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen