Contracten Achilles ’29-spelers worden opgezegd

GROESBEEK – Curator Coen Houtman gaat de contracten van de spelers van Achilles ’29 opzeggen.

Dat meldt dagblad De Gelderlander.

Opzegtermijn

Spelers van de club mogen niet direct vertrekken. Er geldt een opzegtermijn van 4 weken. Voor spelers die geen KNVB-geregistreerd contract hebben is dispensatie van de voetbalbond nodig om te kunnen vertrekken. De spelersvakbond VVCS eist echter dat de voetballers naar een ander team moeten kunnen. Zo niet, zou er een rechtszaak kunnen volgen.

Wedstrijd tegen FC Lienden

Overigens laat Het Gelderse Voetbal na een interview met Boy van de Beek weten dat de selectie zaterdag niet meer gaat voetballen. Dan staat de uitwedstrijd tegen FC Lienden gepland. “Wat vaststaat, is dat het competitieduel tegen het Gelderse FC Lienden op aanstaande zaterdag niet doorgaat. De selectie traint niet meer en de spelers zitten al met hun hoofd bij een mogelijke transfer om het seizoen toch nog ergens waardig af te sluiten”, aldus de website. Kursad Sürmeli is al weg.

De proftak van Achilles ’29 werd vorige week failliet verklaard. De vereniging kan blijven bestaan en heeft de licenties voor de teams. Een doorstart in de Tweede Divisie behoort daarom nog tot de mogelijkheden.

Bron: DeGroesbeek.nl e.a


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.