Collabor

Collabor is een IT-consultancy gelegen aan Lievensweg 24 in Groesbeek.

Meer informatie over Collabor in Groesbeek

Collabor is een dienstverlener op het gebied van Microsoft-oplossingen in Nederland, België en Duitsland. Ze helpen organisaties om beter samen te werken. Collabor is actief in verschillende branches, zoals Educatie, Zorg, Overheid en Zakelijke dienstverlening. Jos Albers is een consultant met expertise in Microsoft 365 en SharePoint. Hij heeft ervaring sinds 2003 en heeft gewerkt met zowel grote als middelgrote bedrijven in verschillende branches. Collabor biedt diensten aan zoals Power Platform, SharePoint Online, Microsoft Teams en OneDrive for Business. Ze hebben ook verschillende projecten uitgevoerd, zoals migraties en implementaties. Er zijn positieve referenties en testimonials van klanten die met Jos hebben samengewerkt. Collabor heeft ook certificeringstrajecten en hun contactgegevens zijn beschikbaar voor verdere communicatie.

Wil je weten wat Collabor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Collabor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Collabor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Collabor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Collabor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Collabor

Bezoekers bekeken ook