Carnaval in Trefpunt De Meent

GROESBEEK – Maandag 12 februari en dinsdag 13 februari is er van 10:00 tot 12:00 uur weer carnaval in ´t Trefpunt in de Meent.

Optredens

Op de maandag zijn er optredens van Mark van Eldijk, C.V. de Sniekers, Da Hedde Mè.j, De Restantjes en C.V de Feestneus met Prins John d´n 8ste. Op dinsdag treden voor u op Das Mar Knoei, Boney H., ’t Zeivertröpke, C.V. Net Aecht met Prins Ummenie de 58ste en de Prinsen-senaat.

Theetje Bruns en Joop Liefers

Gastheer op beide dagen is Theo Peters, beter bekend als Theetje Bruns. De muziek wordt verzorgd door Joop Liefers. Als u meezingt en mee danst, zorgen wij van ’t Trefpunt voor een drankje en een hapje. Gasten zijn vanaf 09:45 uur welkom.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.