Carnaval 2018: sleuteloverdracht

GEMEENTE BERG EN DAL – Op vrijdag 9 februari ontvangen de prinsen en prinsessen carnaval de symbolische sleutel van de gemeente Berg en Dal van burgemeester Mark Slinkman. De overdracht van de sleutels is de officiële start van carnaval.


Circus op de straten in Groesbeek. Optocht 2017. Foto en rechten: Iris Roselie.

Programma

De prinsen, prinsessen en hun gevolg worden om 18.45 uur in de SOK-feesttent op het Marktplein in Groesbeek ontvangen. Rond 19.15 uur gaat het gezelschap naar het gemeentehuis waar het programma om 19.30 uur verder gaat. De burgemeester zal daar de prins(ess)en en de carnavalsverenigingen verwelkomen en uiteraard de sleutels voor de carnavalsdagen aan de prins(ess)en overdragen.

Het officiële gedeelte duurt van 19.30 tot 20.30 uur. Daarna is er tot 21.30 uur gelegenheid voor een gezellig samenzijn. Dweilorkest KNAgalm verzorgt de muzikale ondersteuning.

Bron/Tekst: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.