Carel Veldhoven

Carel Veldhoven is een Huisarts gelegen aan Oude Kleefsebaan 96 in Berg en Dal.

Meer informatie over Carel Veldhoven in Berg en Dal

De huisartsenpraktijk Berg en Dal is gevestigd aan de Oude Kleefsebaan 96 in Berg en Dal. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en afspraken kunnen worden gemaakt tussen 08.30 en 12.30 uur. Herhaalrecepten kunnen worden opgehaald als ze voor 14.00 uur zijn doorgegeven. Daarnaast biedt de praktijk de mogelijkheid om digitaal gezondheidszaken te regelen via MijnGezondheid.net, een digitale patiëntenomgeving waarvoor aanmelding met DigiD en een mobiele telefoon vereist is. Er zijn drie huisartsen aanwezig in de praktijk: Carel Veldhoven op maandag, woensdag en donderdag; Willemijn de Graaf op dinsdag, donderdag en vrijdag; en Patrick Stephan op maandag en vrijdag.

Wil je weten wat Carel Veldhoven verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carel Veldhoven of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carel Veldhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carel Veldhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Carel Veldhoven reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carel Veldhoven

Bezoekers bekeken ook