Cafetaria 't Centrum

Cafetaria 't Centrum is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 16 in Groesbeek.

Meer informatie over Cafetaria 't Centrum in Groesbeek

In verband met de verwachte drukte tijdens de kermis is het op zondag 3 september niet mogelijk om online of telefonisch een bestelling te plaatsen. Verder zijn er verschillende menu-opties beschikbaar, waaronder 11 soorten friet, 27 snacks, 3 mini snacks, 5 broodjes en 1 saus. De openingstijden variëren per dag, met maandag gesloten, dinsdag open van 16:00 tot 20:00, woensdag tot zaterdag open van 12:00 tot 20:00, en zondag open van 13:00 tot 20:00. Voor contactinformatie en eventuele extra informatie verwijzen we naar de website.

Wil je weten wat Cafetaria 't Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria 't Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria 't Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria 't Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Cafetaria 't Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria ’t Centrum

Bezoekers bekeken ook