Café Eten en Drinken Groesbeek

Café Eten en Drinken Groesbeek is een Eetcafé gelegen aan Burgemeester Ottenhoffstraat 20A in Groesbeek.

Meer informatie over Café Eten en Drinken Groesbeek in Groesbeek

Bistro Eten & Drinken is een herkenbaar en toegankelijk horecaconcept met vestigingen in Nijmegen, Lent, Groesbeek en Malden. Ze bieden een laagdrempelige sfeer, een open inrichting en schappelijke prijzen, waardoor iedereen er terecht kan. Ze streven naar goede horeca, gastvrijheid en een fijne en warme plek voor hun gasten. Bij Bistro Eten & Drinken kun je terecht voor lunch, high tea, diner en/of borrel. Daarnaast bieden ze ook speciale evenementen, zoals het Summer Breeze Festival. Het adres is Burgemeester Ottenhoffstraat 20a, 6561 CM Groesbeek.

Wil je weten wat Café Eten en Drinken Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Eten en Drinken Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Eten en Drinken Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Eten en Drinken Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Café Eten en Drinken Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Eten en Drinken Groesbeek

Bezoekers bekeken ook