Toestemming voor het verbouwen van de bestaande woning en het realiseren van een nieuwbouw woning op de locatie Koningin Wilhelminaweg 43 en 43a Groesbeek zaaknummer AB24.00493

DeGroesbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor het verbouwen van de bestaande woning en het realiseren van een nieuwbouw woning op de locatie Koningin Wilhelminaweg 43 en 43a Groesbeek zaaknummer AB24.00493.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Berg en Dal heeft een aanvraag om vergunning ontvangen. De aangevraagde activiteit is echter vergunningvrij. De aanvrager heeft dus toestemming voor het verbouwen van de bestaande woning en het realiseren van een nieuwbouw woning op de locatie Koningin Wilhelminaweg 43 en 43a Groesbeek. Waarom publiceert de gemeente dit bericht? Een vergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen. Met dit bericht laat gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Op een vergunningvrije activiteit kunt u niet reageren.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deGroesbeekgids.nl op 13-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGroesbeekgids.nl
Redactie deGroesbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Groesbeek
  2. c917a0e43bc0f67cb303759110d62ee5

Gerelateerde berichten