Provincie Gelderland Wet natuurbescherming, locatie Jan Steenweg e.o. te Groesbeek

DeGroesbeekgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Provincie Gelderland Wet natuurbescherming, locatie Jan Steenweg e.o. te Groesbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben een ontheffing op grond van de Wet natuurbescherming verleend voor het verstoren en vernietigen van verblijfplaatsen van de gewone dwergvleermuis bij renovatiewerkzaamheden aan één appartementencomplex en 58 rijtjeswoningen aan de Rembrandtweg, Josef Israëlsweg, Van Ruysdaelweg, Jan Steenweg, Pieter de Hooghweg, Vincent van Goghweg en Gerard Douweg te Groesbeek.   Mogelijkheid van inzien Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken zijn gedurende zes weken na de publicatiedatum in te zien. Op verzoek sturen wij u kopieën van de stukken toe. Neem hiervoor contact op met het Provincieloket via telefoonnummer 026 359 99 99. U kunt de stukken ook op afspraak inzien in het Provinciehuis. Ook hiervoor neemt u contact op met het Provincieloket. In alle gevallen vermeldt u het zaaknummer 2022-018210.   Bezwaar Belanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn bezwaar maken tegen het besluit, onder vermelding van zaaknummer 2022-018210. Onderaan het besluit leest u hier meer over.   Wilt u meer weten? Bel het Provincieloket, telefoonnummer 026 359 99 99.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deGroesbeekgids.nl op 19-08-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Groesbeek, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deGroesbeekgids.nl
Redactie deGroesbeekgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. c61335f618326ffc3fba691c11f9e8e0

Gerelateerde berichten