Weer nederlaag voor Achilles ’29

MAASSLUIS – Achilles ’29 heeft zaterdag weer verloren.

De Groesbekers gingen in Maassluis met 3-0 onderuit tegen Excelsior Maassluis. Het was de negende nederlaag op rij.

Na een goede openingsfase van de thuisploeg stond het al vrij snel 1-0. Dean van Ooijen opende de score na 11 minuten spelen. Beide ploegen kregen daarna over en weer wat kansjes, waarbij Achilles ’29 de lat nog raakte, maar gescoord werd er voor de rust niet meer.

In de tweede helft trok Excelsior Maassluis de wedstrijd naar zich toe. Hoewel Achilles ’29 sterker uit de kleedkamers kwam, waren het de gastheren die de voorsprong verdubbelden. Patrick Fini maakte een overtreding binnen de “16”, en Daan Blij benutte de daarop volgende strafschop: 2-0. Diezelfde Blij mocht niet veel later opnieuw aanleggen vanaf elfmeter en schoot wederom raak. De eindstand werd daarmee bepaald op 3-0.

Achilles ’29 is hekkensluiter in de Tweede Divisie.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.