[Update] BS Op De Horst gaat schoonmaken bij De Meent

GROESBEEK – Kinderen van groep 6/7 van basisschool Op de Horst in Groesbeek gaan op 1 maart schoonmaakwerkzaamheden verrichten in woonzorgcentrum De Meent.


De Meent in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Dit doen de leerlingen in het kader van het project “Voor Elkaar”.

Voor Elkaar is een project om kinderen te laten ervaren wat vrijwilligerswerk is en dan dit erg leuk kan zijn. De kinderen gaan de scootmobiels en de rollators schoonmaken. Ook hebben zij in de klas mooie verrassingen voor de bewoners van De Meent gemaakt.

De schoonmaak duurt van 09:00 uur tot 12:00 uur.

Update 27-02-2017, 11:45 uur
De schoonmaak gaat donderdag niet door. Vanwege de verwachte gevoelstemperaturen die ’s ochtends beneden de -15 graden liggen, is besloten de schoonmaak te verzetten. De kinderen zouden namelijk op de fiets naar De Meent gaan. Planning is dat de schoonmaak nu op 12 april wordt gehouden. Het zal dan gelijk een grote voorjaarsschoonmaak zijn.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.