Brasserie dicht: Kulturhus Beek op zoek naar horecaondernemer

BEEK-BERG EN DAL – De uitbaters van de brasserie in het Kulturhus in Beek hebben het bijltje er bij neergegooid.


Een jaar geleden was er nog feest bij de opening. Inmiddels is de brasserie gesloten. Foto en rechten: Wil Gipman.

Niet rendabel

Ans Verhoeven en haar partner Roger Vanderschaeghe hebben het restaurant vorige maand gesloten. Het bleek niet rendabel. De brasserie aan de Roerdompstraat 6 is slechts één jaar open geweest, na een verbouwing die middels subsidies van onder andere de gemeente Berg en Dal is gefinancierd. De aanbouw kostte drie ton en zou voor meer toeloop naar het Kulthurhus moeten zorgen.

Vacature

Kulturhus Beek is nu op zoek naar een horecaondernemer, die het dagelijkse beheer en de horeca van het Kulturhus voor zijn of haar rekening en risico wil nemen. Die persoon is verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van het Kulturhus. Denk aan de schoonmaak, management in samenwerking met de 8 vaste huurders, het runnen van de Grand Cafe (na 16:00 uur) en de verhuur van niet vast verhuurde delen. Horeca- en BHV-papieren zijn vereist. De gehele vacature staat hier.

Het Kulturhus is iedere werkdag geopend van 07:00 uur tot 23:00 uur. In het weekend van 15:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag ook nog van 11:00 uur tot 14:00 uur.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen