Brasserie Charley

Brasserie Charley is een Restaurant gelegen aan Nieuwe Holleweg 4 in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Brasserie Charley in Beek-Ubbergen

Brasserie Charley is een restaurant dat geopend is sinds 2020. Ze zijn geopend van woensdag tot en met zondag voor lunch, borrel en diner vanaf 12:00 uur. Ze organiseren ook evenementen zoals een cocktail happy hour op vrijdagavond en een pubquiz op vrijdag 29 september. Daarnaast bieden ze cadeaubonnen aan die verkrijgbaar zijn in het restaurant. Voor grote groepen en feesten kunnen ze gecontacteerd worden. Het restaurant heeft ook een menukaart voor lunch en diner, een drankenkaart en specials. Ze hebben ook reviews en zijn te volgen op Instagram. Het adres van Brasserie Charley is Nieuwe holleweg 4 in Beek-Ubbergen en ze zijn te bereiken op telefoonnummer 024-2210121 en via e-mail op info@brasseriecharley.nl.

Wil je weten wat Brasserie Charley verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Charley of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Charley? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Charley het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Brasserie Charley reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Charley

Bezoekers bekeken ook