BrainWash Groesbeek

BrainWash Groesbeek is een Kapper gelegen aan Bellevue 6 in Groesbeek.

Meer informatie over BrainWash Groesbeek in Groesbeek

BrainWash Kappers is een grote kappersketen in Nederland met 175 salons verspreid over het hele land. Ze bieden verschillende behandelingen aan en zijn gespecialiseerd in de laatste trends. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken bij de salon bij jou in de buurt via de website. Bij BrainWash betaal je eerlijke prijzen zonder verrassingen en ze hebben aantrekkelijke all-in pakketten. Als member ontvang je extra korting. De kappers bij BrainWash zijn gekwalificeerd en opgeleid door vakexperts. Ze bieden een goede service en advies in een informele en toegankelijke omgeving. Ze hebben ook een lookbook en Instagram account waar je inspiratie kunt opdoen.

Wil je weten wat BrainWash Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrainWash Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrainWash Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrainWash Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar BrainWash Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrainWash Groesbeek

Bezoekers bekeken ook