Boy van de Beek van Achilles ’29 naar De Treffers

GROESBEEK – De geruchten waren er al, maar het is nu officieel: Boy van de Beek (24) maakt de overstap van Achilles ’29 naar aartsrivaal De Treffers.

Dit laat De Treffers donderdagavond weten. Van de Beek tekent een contract tot de zomer van 2019.

Overstap na faillissement

De overgang gaat per 1 februari in, maar De Treffers zal er alles aan doen dit te versnellen. Van de Beek kan de overstap maken omdat curator Coen Houtman heeft besloten de contracten van de spelers van Achilles ’29 op te zeggen. Dit naar aanleiding van het inmiddels veelbesproken faillissement van de proftak van Achilles ’29.

“Niet in dank afnemen”

“Ik heb er heel veel zin in. De laatste maanden heeft De Treffers laten zien dat ze me graag wilde hebben en het gevoel is gewoon goed bij de club. Sommige mensen bij Achilles’29 zullen me deze stap niet in dank afnemen vanwege de rivaliteit maar ik denk nu aan mezelf en aan mijn toekomst, die zie ik bij De Treffers. Ik ga een punt zetten achter een hectische periode en ga me bij De Treffers weer heerlijk bezig houden met voetbal!’”, aldus Van de Beek op de clubwebsite. Hij vervolgt: “Toen ik bij Alverna voetbalde had ik de keuze tussen De Treffers en Achilles maar koos ik voor Achilles. Zij voetbalden in de Jupiler League en dat wilde ik meemaken.”.

Alverna en Germania

De middenvelder speelde in het verleden drie seizoenen voor Germania uit Groesbeek, waar hij in 2011/2012 speler van het jaar werd. Ook voetbalde hij nog bij Alverna.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Dit artikel delen