Boutique B&B Villa Dalhof

Boutique B&B Villa Dalhof is een Bed & Breakfast gelegen aan Oude Kleefsebaan 130 in Berg en Dal.

Meer informatie over Boutique B&B Villa Dalhof in Berg en Dal

Villa Dalhof is een betoverende boutique B&B gelegen op enkele kilometers ten oosten van Nijmegen. De accommodatie biedt riante luxe suites en kamers met aandacht voor sfeer, privacy, comfort en duurzaamheid. Het interieur is een mix van koloniaal, vintage en design, en het ontbijt wordt bij mooi weer geserveerd op de grote veranda met zoveel mogelijk verse, duurzame en lokale producten. In het voorjaar van 2019 is de villa verbouwd en opnieuw ingericht met een koloniale, botanische stijl met een moderne twist. De omgeving biedt de mogelijkheid om de Romeinen te volgen over de stuwwal, te winkelen in de hippe boetiekjes van de oudste stad van Nederland, of te ontspannen op een van de witte strandjes in de Ooijpolder na een mooie fietstocht.

Wil je weten wat Boutique B&B Villa Dalhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boutique B&B Villa Dalhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boutique B&B Villa Dalhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boutique B&B Villa Dalhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Boutique B&B Villa Dalhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boutique B&B Villa Dalhof

Bezoekers bekeken ook