Bohemian Treasures

Bohemian Treasures is een Kledingwinkel gelegen aan Atelierweg 7 in Groesbeek.

Meer informatie over Bohemian Treasures in Groesbeek

Dit artikel gaat over bohemian kleding en lifestyle. Bohemian sieraden, harembroeken, wikkelblousjes en warme accessoires worden genoemd als belangrijke elementen van deze stijl. Daarnaast worden ook magische sari silks en katoenen wikkelrokken genoemd als authentieke en kleurrijke items. Het begrip "bohemian" wordt omschreven als een leefstijl waarin authenticiteit, vrijheid en handelen vanuit het hart centraal staan. Historisch gezien werd de term gebruikt voor Roma en Sinti, die afkomstig waren uit India en zich vestigden in Bohemen, Tsjechië. De Fransen gebruikten de term later voor kunstenaars en artiesten met een onconventionele leefwijze. Een bohemien leeft in harmonie met de natuur, respecteert alles wat leeft en is uniek.

Wil je weten wat Bohemian Treasures verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bohemian Treasures of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bohemian Treasures? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bohemian Treasures het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Bohemian Treasures reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bohemian Treasures

Bezoekers bekeken ook