Blokker Groesbeek

Blokker Groesbeek is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Dorpsplein 16 in Groesbeek.

Meer informatie over Blokker Groesbeek in Groesbeek

Bij de Blokker winkel op Dorpsplein Groesbeek vind je een ruime selectie van goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelgerei, keukenapparaten, huishoudelijke apparaten en schoonmaak- en huishoudproducten. Daarnaast bieden ze ook producten aan voor het opgeruimd houden van het huis, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt advies krijgen van het personeel in de winkel of ervoor kiezen om online te bestellen en de producten thuis te laten bezorgen of af te halen in de winkel. Daarnaast kun je via de social media kanalen op de hoogte blijven van de wekelijkse folderaanbiedingen, kortingsacties en nieuwe producten. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur op het nummer 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Groesbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Groesbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Groesbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Groesbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Blokker Groesbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Groesbeek

Bezoekers bekeken ook