Bjoetie 4 U

Bjoetie 4 U is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Hoge Horst 9 in Groesbeek.

Meer informatie over Bjoetie 4 U in Groesbeek

Bjoetie4u is een professioneel huidverbeteringsinstituut in Groesbeek en omgeving. Het instituut wordt gerund door Fredie Peerenboom, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met ervaring in medische behandelingen. Ze behandelt mensen met huidproblemen zoals acne en couperose, en biedt ook hulp bij overbeharing. Veel van haar behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering. Fredie houdt zich constant op de hoogte van de nieuwste trends en volgt regelmatig cursussen om de kwaliteit en hygiëne van haar behandelingen op een hoog niveau te houden. In de salon worden alle behandelingen in alle rust en comfort uitgevoerd. Daarnaast wordt het verschil uitgelegd tussen een schoonheidsspecialiste en een huidspecialiste. Een schoonheidsspecialiste richt zich voornamelijk op ontspanning en oppervlakkige behandelingen, terwijl een huidspecialiste zich richt op het verbeteren en verjongen van de huid en het aanpakken van huidproblemen. Bjoetie4u werkt met hoogwaardige producten en biedt ook workshops en kleuradvies aan. Klanten zijn tevreden over de professionele en vriendelijke behandelingen van Fredie.

Wil je weten wat Bjoetie 4 U verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bjoetie 4 U of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bjoetie 4 U? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bjoetie 4 U het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Bjoetie 4 U reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bjoetie 4 U

Bezoekers bekeken ook