Biologische Tuinderij de Lijsterbes

Biologische Tuinderij de Lijsterbes is een Groenteboer gelegen aan Koningsholster 60 / Grafwegen 55, Groesbeek Breedeweg in Beek-Ubbergen.

Meer informatie over Biologische Tuinderij de Lijsterbes in Beek-Ubbergen

De biologische tuinderij de Lijsterbes bezorgt wekelijks lokaal geteelde groenten bij mensen thuis. Er worden geen pakketten geleverd tijdens bepaalde vakanties en feestdagen. De groenten worden geteeld op 3,5 hectare land in Groesbeek Breedeweg. De tuinderij stelt pakketten samen met groenten van het seizoen. Op de website staat elke week vermeld wat er in het pakket zit, maar het kan nog wijzigen op de dag van levering. De bezorgregio omvat onder andere Nijmegen, Elst, Lent en Malden. In sommige plaatsen is er een afzetpunt vanwege de afstand. De contactgegevens van de tuinderij zijn ook vermeld.

Wil je weten wat Biologische Tuinderij de Lijsterbes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biologische Tuinderij de Lijsterbes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biologische Tuinderij de Lijsterbes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biologische Tuinderij de Lijsterbes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Biologische Tuinderij de Lijsterbes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biologische Tuinderij de Lijsterbes

Bezoekers bekeken ook