Berns Baitboats

Berns Baitboats is een Winkel voor jacht- en visbenodigdheden gelegen aan Lieskes Wengs 7A in Leuth.

Meer informatie over Berns Baitboats in Leuth

Berns Baitboats is opgericht in 2008 en heeft zich gespecialiseerd in de productie van de Xplore baitboat MKII en bijbehorende accessoires. Ze zijn uitgegroeid tot een van de grootste voerboten speciaalzaken in de Benelux en hebben een nieuwe locatie met een ruim opgezette showroom. De Xplore baitboat MKII wordt handgemaakt in Nederland en biedt scherpe prijzen, innovatie, kwaliteit en goede service. Er is ook de mogelijkheid om gespreid te betalen via SprayPay en vanaf €150 is er gratis verzending. De Xplore baitboat MKII is doorontwikkeld met verbeterde eigenschappen, zoals verstevigd ABS kunststof en vernieuwde voerkleppen. De vaareigenschappen en draaicirkel zijn ongewijzigd gebleven.

Wil je weten wat Berns Baitboats verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Berns Baitboats of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Berns Baitboats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berns Baitboats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Berns Baitboats reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Berns Baitboats

Bezoekers bekeken ook