Benefietfeestje kindergasthuis De Boeg Groesbeek

GROESBEEK – Zoek jij een leuke activiteit om zondag 25 maart van 15.00 – 18.00 uur met je kinderen te doen en tegelijk een mooi goed doel te steunen?


Esther van het Hof, initiatiefneemster bij Kindergasthuis De Boeg op Dekkerswald tussen Nijmegen en Groesbeek. Archieffoto 2015.

Optredens en activiteiten

Kom dan naar het benefietfeestje van “De Boeg is jarig” en heb een gezellige middag met het gezin. Locatie is “Het Balkon van Groesbeek” aan de Derdebaan 12 in Groesbeek. Tijdens de middag zijn er leuke optredens en activiteiten voor kinderen. De entree is gratis!

Ernstig zieke kinderen

De Boeg is een kindergasthuis in Groesbeek, waar ernstig zieke kinderen tijdelijk verblijven en eventjes kunnen ontspannen samen met hun ouders. Voor meer info: www.deboegnijmegen.nl. Het kindergasthuis bestaat 2 jaar.

Bron/Tekst: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

[relatedPosts]

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Groesbeek Gezellig op de Veluwe

Groesbeek is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Groesbeek. Op deGroesbeekgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deGroesbeekgids? Neem dan contact met ons op.