Ben van Eck Auto's

Ben van Eck Auto's is een Autohandel gelegen aan Leuthsestraat 19A in Persingen.

Meer informatie over Ben van Eck Auto's in Persingen

Ben van Eck Auto's is een klein garagebedrijf in de gemeente Ubbergen, gespecialiseerd in de merken Citroën en Peugeot. Ze bieden reparaties, onderhoud en APK's voor alle merken auto's. Het bedrijf bestaat uit vader en zoon, waarbij Ben van Eck al sinds de jaren '80 auto's repareert en zijn zoon Barry van Eck sinds 2004 actief is binnen het bedrijf. Ze repareren auto's op de juiste manier en met veel kennis van zaken, en hun monteurs zijn betrouwbaar en ervaren. Klanten kunnen langskomen of een afspraak maken voor hun diensten.

Wil je weten wat Ben van Eck Auto's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ben van Eck Auto's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ben van Eck Auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ben van Eck Auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Groesbeek. Opzoek naar Ben van Eck Auto's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ben van Eck Auto’s

Bezoekers bekeken ook